Exotiska frukter och ett bär



Har man tråkigt en dag och de är dåligt väder ute så kan man ju alltid åka och handla nåra roliga frukter. Jag har använt mig att mitt macro objektiv och jag blir bara mer och mer nöjd med det. Jag vet även att jag skulle kunna jobba mer med bildredigeringen så att bakgrunden blir vitare.


Jag ser fram emot mitt och Carro Js kommande projekt.. hon ska sminka och jag ska fotografera.. vi måste bara ha någon villig som ställer upp som modell.. kanske Carro H? =P

Och än en gång så vill jag påminna er som tittar in på min sida att de är alltid roligare när ni skriver en lite rad.


På äventyr i skogen



Direkt när jag kom hem från jobbet idag tog jag kameran och gick ut i skogen.
Och ja för er som inte vet så finns de faktiskt skog här i Stockholm, men till min förfäran så var ju inte skogen alls lika mysig som den va när jag var liten.. Nu var varenda stig så upptrampad att man skulle kunna gå med en barnvagn där. Trist men jag kan gissa att om 10 år finns inte ens den där skogen kvar, de bara byggs nya hus hela tiden.

Hur som helst så fick jag iaf chansen att testa mitt macro igen..
Sista bilden är ett lite halvt misslyckat försök att ta bild på en röksvamp. Jag älskade att trampa på dom när jag var liten så man fick se när de rök. =)

Mörkerfotografering



Idag köpte jag ett stativ, de kostade 200:- och var värt varenda krona, de kanske inte är de mest stabila man kan hitta men om man inte vill lägga ut så mkt pengar så funkar de. De gäller att ha ett stativ när man ska fotografera i mörker för att slippa skakningsoskärpan.

Så ikväll har jag tagit lite bilder i mörkret. Rotade fram några gamla 70-tals lampor som mina föräldrar tydligen inte har hjärta att slänga. =P

Å du Carro jag ser fram emot när du ska vara min modell, då ska va ta riktigt fina höstbilder =)

Jag skulle även behöva ändra utseendet på bloggen.. nu kan den ju inte vara grön längre.
När de är höst måste man ju ha varma färger. Tar de när jag hinner


New York





Dags att uppdatera bloggen igen, jag ar inte haft nån stor lust att fota på ett tag för min hårddisk la av och ca 2000 bilder jag tagit försvann. Men man lär sig av sina misstag, måste skaffa mig en extern hårddisk.

I början av september så va jag på min hittills bästa resa, nämligen New York.
Eftersom det är billigare med elektronik i USA än i Sverige så passade jag på att köpa två nya objektiv.
Så nu är de bara att börja fotografera igen och eftersom det snart är höst så kan man ju få riktigt fina naturbilder men höstens alla varma färger.

Har lekt lite i Photoshop med bild 2 och 3

RSS 2.0